Новини

Послуги будівництва, сервісу та ремонту садових басейнів в Україні, Вінниці, Києві та Одесі.

Проектування та будівництво садових басейнів на замовлення у Вінниці.

Сад Води – це компанія в індустрії басейнів з величезним досвідом та традиціями в країні. Будівництво відкритих садових басейнів, фонтанів та ставків – одні з основних напрямків діяльності компанії. Ми пропонуємо встановлення садових басейнів як для капіталовкладень у абсолютно нове будівництво, так і для існуючих житлових або рекреаційних об’єктів. Команда Сад Води складається з досвідчених професіоналів, які мають ентузіазм, амбіції та творчий підхід до кожного проекту. З нами ваш садовий басейн стане справді оригінальною, функціональною та декоративною частиною вашого саду.

Проектування садових басейнів в Одесі

Ми орієнтуємося на індивідуальний підхід до кожного будівельного проекту – мета нашої компанії – створити садові басейни, які у найдрібніших деталях відповідають перевагам замовника. Таким чином, жителі Одеси можуть розраховувати на тісне співробітництво фахівців із багатьох областей, які створять для них індивідуальний дизайн садового басейну. Команда Сад Води активно підтримує етап проектування та розробки концепції, у тому числі шляхом консультацій щодо озеленення навколо басейну, а також у виборі кращого місця для будівництва.

Будівництво садового басейну: з чого почати?

Якщо ви вирішили побудувати басейн у своєму саду, це півсправи. Відтепер на кожному етапі роботи надається підтримка будівництва басейнів фахівцями Сад Води. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб чітко, надійно, своєчасно та плавно пройти всі фази для будівництва та встановлення басейну у Києві. Після того, як ділянка буде готова для будівництва басейну, будуть проведені будівельні роботи, у тому числі плити днища, бетонні стіни басейну та трубопроводи. Комплексна пропозиція для мешканців Києва включає реалізацію садових басейнів з бетону під ключ, тобто з повним технологічним обладнанням в області фільтрації та очищення води. Ми працюємо тільки на перевірених та визнаних у світі пристроях та високоефективних фільтруючих системах. Для початку робіт з будівництва басейну ми рекомендуємо жителям України звертатися до компанії Сад Води.

Вартість будівництва садового басейну у Києві

Ми пропонуємо вам комплексну пропозицію будівництва садових басейнів під ключ також і у Вінниці – кожен клієнт може розраховувати на індивідуальну цінову пропозицію. Відділ продажів Сад Води працює ефективно, і початковий кошторис з’явиться у вашому розташуванні протягом одного дня!

Від чого залежить вартість садового басейну? Клієнти можуть вибирати з широкого діапазону форм і розмірів, а також різних методів обробки, декоративних елементів, технологій очищення та фільтрації, а також додаткових елементів, таких як масаж або протитечія. Оцінці підлягає лише повністю опрацьована концепція садового басейну, і замовник може розраховувати на гнучкість та професійне обслуговування під час її підготовки.

Також ми пропонуємо послуги з будівництва критих басейнів. Під час створення концепції приміщення з басейном ми проводимо серію дизайнерських консультацій з архітекторами, сантехніками, електромонтажниками та дизайнерами інтер’єрів для досягнення найкращого візуального та технічного ефекту від об’єкту. Щоб реалізація була успішною і все приміщення функціонувало ефективно, ми маємо забезпечити, окрім візуальних ефектів, правильну атмосферу у залі. Сюди входить відповідна циркуляція повітря у приміщенні, покриття поверхні води та ізоляція зовнішніх перегородок від проникнення вологи із приміщення.

Техніка для басейну. Основою правильного функціонування басейну є процес очищення води, що складається із фізичної та хімічної фаз.

Техніка очищення води. Щоб насолоджуватися плаванням та кришталево чистою водою в басейні, ми повинні забезпечити правильну циркуляцію води за допомогою очищення та догляду за допомогою хімікатів. Ми забезпечуємо це нашим клієнтам, встановлюючи обладнання та пристрої найвищої якості від відомих виробників. В основі процесу очищення води лежить добре підібраний фільтруючий пристрій з контролером для налаштування робочого циклу та циклів зворотного промивання, а також вимірювально-дозуючий пристрій для подачі хімікатів у воду. Елементи, вбудовані в басейн – сливи з басейну, припливні форсунки, освітлення, нижні сливи та всі елементи басейнових атракціонів можуть бути виконані з АБС-пластику або нержавіючої сталі.

Обслуговування та сервіс басейнів – Вінниця, Київ, Одеса

Сад Води активно обслуговує безліч об’єктів – ми пропонуємо повний пакет послуг, у тому числі в галузі технологій та асортименту басейнів, що чистять, а також постачання хімікатів для басейнів. Наші клієнти також отримують необхідну інформацію з експлуатації та обслуговування садового басейну.

Будівництво садового басейну стає все популярнішим в Україні. Басейн у саду – чудове місце для відпочинку після роботи в усамітненні вашого будинку та фізичних навантажень. передзвоніть нашій компанії з будівництва басейнів, фонтанів і ставків – Сад Води. Залежно від вимог замовників та призначення басейну ми погодимо тип обладнання басейну з атракціонами та технічним оснащенням. Будівництво басейну на задньому дворі за допомогою наших фахівців – це раціонально, ефективно та дозволить вам довго насолоджуватися власним басейном.