Новини

Чому проектування басейну в Україні, Вінниці, Києві та Одесі має бути довірено спеціалістам компанії Сад Води?

Часто люди вперше вирішили побудувати басейн, думають, що в його будівництві немає нічого складного. Однак для того, щоб басейн був повністю функціональним, безпечним та простим в обслуговуванні, необхідний ретельний план дизайну, підготовлений фахівцем. Що вам про нього варто знати?

Насамперед слід пам’ятати, що замовити басейн під ключ, Вінниця – це не лише замовити ємність із водою. Це ще й ряд пристроїв, які дбають про якість води, її чистоту та температуру. Спеціаліст компанії Сад Води підбере безліч технологій, щоб пристрої були ефективними, а також енергозберігаючими та економічними. Наша компанія займається будівництвом басейнів, фонтанів, ставків на замовлення та використовує найновіші рішення в галузі та може спроектувати навіть найскладніші конструкції басейнів. У проект басейну, виконаний фахівцями, також входить план його оточення. Особливо, коли йдеться про комерційні басейни, вони часто повинні бути красиво та функціонально поєднані із зоною SPA та Wellness. Професіонали знають, які рішення бездоганно вже спрацювали для інших клієнтів, а яких ідей краще відмовитися. Перед будівництвом басейну Київ слід також подумати про вентиляцію басейну, що також вимагає спеціальних знань. Здаючи проектування басейну до спеціалізованої компанії, ми можемо бути впевнені, що при використанні басейну нас не здивують неприємні сюрпризи.

Аксесуари для басейну

Хоча кожен з нас знає, що басейн повинен бути обладнаний сходами, мало хто розуміє, що навіть домашній басейн потрібно обладнати іншими аксесуарами. Досвідчений дизайнер запропонує встановлення різних водних атракціонів, зокрема інтерактивних. Дизайн басейну, Одеса може включати різні види водних струменів, замовлення фонтанів, водних течій і т. д. завдяки їм, звичайний басейн може перетворитися на фантастичний ігровий майданчик для дітей і дорослих. Також наш дизайнер зробить басейн справжньою окрасою будинку після настання сутінків. Досвідчений спеціаліст спланує освітлення для басейну так, щоб воно додало йому елегантності та престижу.

Аксесуари для гігієни та чистоти у басейні

Проектування та будівництво басейну, Київ – це будівництво популярного місця для відпочинку, релаксації та відпочинку. Питання гігієни та чистоти в цьому місці також надзвичайно важливе – це стосується здоров’я та комфорту людей, які користуються басейном. Нехтування цим елементом вплине на весь водний об’єкт, який перестане бути безпечним місцем. Серед інструментів, що допомагають підтримувати чистоту в басейні, ми залежно від конструкції та бажань клієнта рекомендуємо фільтри, помпи, озонатор, сітки, щітки, а також пилососи для басейну.

Вибір накриття (покриття) для садового басейну

Вони захищають від різних видів забруднення, запобігають розмноженню бактерій та водоростей, зберігають воду теплою – це найважливіші переваги покриття басейну та котушок. У них безперечно варто вкластися, тому що вони гарантують безпеку біля водойми. Ми в компанії «Сад Води», підкажемо які види покриттів підійдуть для захисту вашого домашнього басейну.

Купити покриття для басейну

Плівкові покриття для басейнів – однією з найбільших переваг вставок із фольги є те, що вони гарантують 100% герметичність басейну. Плівки ідеально підходять навіть для басейнів асиметричної форми або басейнів зі сходами. Їх вирізняє гнучка структура, яка ідеально адаптується до форми раковини. Поверхня вставок з фольги не тільки схильна до зміни форми, але також гладка і приємна на дотик, тому її легко чистити. Також необхідно відзначити, що плівки для басейнів довговічні і мають високу стійкість до розриву та механічних пошкоджень. Перераховуючи переваги фольгових вставок, варто звернути увагу на відносно невисокі інвестиційні витрати та швидкість збирання. Купівля солярного накриття для басейну – це рішення, яке варто розглянути також із естетичних міркувань. Вони доступні в широкому діапазоні візерунків та кольорів, а також мають структуру та колір, що імітують пісок або камінь.

Найпростіший спосіб убезпечити басейн – вибрати пухирчасте покриття, закріплене на спеціальних напрямних. Цей чохол доступний у багатьох формах, у тому числі нестандартної, тому вибрати відповідний чохол не складе труднощів.
Ще один вид захисту поверхні басейну – поролонові накладки, які більш щільні та довговічні за рахунок того, що мають додатковий шар поролону. Крім того, захищають від надмірних втрат тепла.
Ще більш надійним захистом є покриття з поперечним підсилювачами, що відповідають найсуворішим стандартам безпеки і захищають басейн від дітей віком до 5 років. Також варто подумати про покупку зимових покриттів, які забезпечать постійний захист басейну в ті місяці, коли ми не користуємося. Їхня перевага в тому, що вони виготовлені з матеріалів, стійких до морозів та погодних умов.
Альтернативою вищезгаданим типам покриттів є жалюзі для басейнів, які на сьогоднішній день є найнадійнішим захистом домашньої водойми. Жалюзі виготовлені із жорстких, з’єднаних між собою елементів із ПВХ, які складаються над поверхнею води за допомогою автоматичного намотника. Вони не лише захищають басейн від доступу сторонніх людей, а й запобігають відводу тепла з води.

Для будівництва та проектування басейну під ключ звертайтесь до компанії професіоналів – Сад Води!