Новини

Як підготувати басейн до осіннього / зимового сезону? Сервісне обслуговування водних об’єктів в Україні – Вінниця та область, Київ, Одеса

Наближається осінь, дні стають коротшими і холодніше. Час для купання на відкритому повітрі проходить, і тепер пора убезпечити відкриті басейни перед осінньо-зимовим сезоном. Щоб запобігти попаданню в наш басейн важко видаляється бруду, і щоб замерзла вода не пошкодила його, ми повинні дбати про нього належним чином. Це варто робити тоді, коли температура води опускається нижче 15 ° C.

ПРОФЕСІЙНА ОЧИЩЕННЯ БАСЕЙНІВ В УКРАЇНІ

Осінь приносить з собою не тільки прохолоду, а й багато листя. Якщо наш басейн знаходиться близько до дерев, найкраще його очистити і накрити ще на початку осені. Таким чином, ми уникнемо неприємних наслідків для чаші басейну і знебарвлення його поверхні.

Але якщо такий бруд все ж виникає, спеціальні пилососи для басейнів – відмінне рішення для очищення стін, дна і водопроводу. У компанії Сад Води можна вибрати між автоматичними і ручними моделями з різними наконечниками, які допоможуть очистити брудний простір.

Але чистий басейн – це не тільки чиста чаша. Не можна забути про очищення фільтра і кошики скімера. Залишені в них листя або інші предмети можуть серйозно ускладнити безпроблемний запуск басейну навесні.

ПРАВИЛЬНА ПІДГОТОВКА ВОДИ

Щоб підтримувати басейн в хорошому стані, нам необхідно підтримувати в ньому відповідний стан води. Дуже важливо провести всі процеси, які допоможуть запобігти зростання в воді грибків, бактерій та інших мікроорганізмів.

Спочатку слід провести тест, щоб перевірити pH води. Відповідний діапазон становить від 7,2 до 7,4. При неправильному значенні pH необхідно використовувати спеціальні препарати для його регулювання. Якщо pH перевищує задане значення – pH мінус (для зниження), а якщо нижче – pH плюс (для підвищення).

Наступне, що потрібно зробити, це хлорування. Для дезінфекції води рекомендується проводити шокове хлорування з використанням відповідних хімічних продуктів, що випускаються у вигляді гранул, таблеток або порошків. Такий процес допоможе підтримувати стан води до весни.

Крім хлору на ринку є безліч препаратів, які обробляють воду, зберігають її прозорість і запобігають інтенсивне зростання водоростей і бактерій. Їх вибір залежить, серед іншого, від матеріалів, з яких оброблена поверхня басейну. Для вибору відповідного засоби проконсультуйтеся з фахівцями компанії Сад Води.

Важливо залишити фільтр в робочому режимі не менше ніж на 4-8 годин після кожного введення очисного інгредієнта, щоб все додані продукти рівномірно розчинилися у воді.

ФІЛЬТР ПІДГОТОВЛЕНИЙ ДО РОБОТИ

У фільтрах для басейнів створені ідеальні умови для зростання бактерій. Висока температура і висока вологість, а також постійно протікають органічні речовини і мікроорганізми призводять до поганої якості води і значного зниження ефективності дезінфікуючих засобів. Робота фільтра також може бути порушена відкладеннями бруду. Щоб цього не сталося замовте сервісне обслуговування і очищення басейну в компанії Сад Води, адже фільтр необхідно регулярно чистити і використовувати препарати, що покращують його роботу.

ЗАХИСТ БАСЕЙНУ НА ЗИМУ – СЕРВІС БАСЕЙНУ – САД ВОДИ

Взимку, перш ніж температура опуститься нижче 0 ° C, необхідно злити воду до рівня нижче скімерів і злити воду з усіх труб і фільтра.

Щоб захистити стінки басейну від тиску льоду, вам потрібно кинути в воду кілька предметів, які поглинуть створювану силу. Це можуть бути пластикові пляшки або хімікати для басейнів. Їх можна правильно з’єднати, щоб не всі вони перебували в одному місці басейну.
Виконавши всі ці дії (рекомендується повторити їх в середині зимового сезону), ми можемо з легкістю накрити басейн і дочекатися весняних сонячних променів і високих температур, щоб насолодитися задоволеннями купання на свіжому повітрі.

Незважаючи на безліч можливостей очищення басейну, часто вони залишаються без догляду і довгий час після цього не використовуються. Чи можна повернути до життя такий басейн?

Фольга, накриття для басейнів – КИЇВ, ВІННИЦЯ, ОДЕСА

Найпростіший спосіб повернути басейн у нормальний вигляд – використовувати спеціальну фольгу для басейну. Вони дуже міцні, стійкі до механічних пошкоджень і УФ-випромінювання. Весь басейн щільно обшивається фольгою або іншим матеріалом. Встановити фольгу, накриття для басейну – найкраще довірити ці завдання спеціалізованої бригаді компанії Сад Води. При необхідності ми підготуємо отвори для басейнових приладдя та інвентарю. Частини плівки склеюються спеціальним водостійким матеріалом. Плівки і накриття для басейну доступних в різних формах, матеріалі, плівки як правило, в блакитних і бірюзових тонах, що такі характерні для мозаїки басейнів, і є одними з найбільш часто використовуваних. Завдяки накриття, плівці басейн виходить герметичним і, наприклад, в нього не можуть потрапити бактерії з землі. Також це відносно дешевий метод ремонту басейну, який не потребує багато часу.

ПОВНИЙ РЕМОНТ, СЕРВІС БАСЕЙНУ

Деякі, в свою чергу, вирішують повернути басейну колишню славу традиційним способом, тобто замовивши його повну реконструкцію. Басейн на задньому дворі ремонтують, герметизують, кладуть зовсім нову мозаїку. До речі, басейн можна обладнати сучасним обладнанням, наприклад, тепловими насосами або водометами. Ремонт басейну найкраще довірити професійній компанії Сад Води, яка займається їх будівництвом. Фахівці розкажуть, які рішення працюють найкраще і які з них можна встановити в басейн, який був розроблений кілька років тому. Зазвичай навіть зі старого басейну вдається зробити сучасний, практичний і привабливий резервуар. Басейн десятирічної давності може придбати абсолютно новий вигляд, наприклад, завдяки добре спланованим висвітлення, яке додасть йому сучасного вигляду.

Якщо у вас є питання або побоювання, звертайтеся до наших фахівців в Києві, Вінниці та Одесі, які не тільки проконсультують вас, пояснять все неясності, пов’язані з підготовкою басейну до осінньо-зимового сезону, а й проведуть цю підготовку на вашому водної об’єкті. Разом ми знайдемо найкраще рішення для вас і вашого басейну.