Новини

Індивідуальний дизайн і будівництво фонтану. Проектування фонтанів всіх видів в Вінниці і Україні

Індивідуальний дизайн і будівництво фонтану. Проектування фонтанів всіх видів в Вінниці і Україні

Мета компанії Сад Води – створювати щось видовищне і незабутнє. Тому ми доставляємо фонтани за індивідуальним замовленням будь-якого розміру і специфікації. Кожна з наших моделей розроблена спеціально для вас, а це значить, що ви отримаєте щось дійсно особливе. Сад Води поставляє широкий спектр стандартних дизайнів фонтанів і комплектів аераторів, але ми також проектуємо і виробляємо індивідуальні фонтани, водні елементи для клієнтів, у яких є особливі або унікальні вимоги.

У нас великий досвід роботи з фонтанами, і в даний час ми встановлюємо дійсно чудові композиції по Україні, в таких містах як Київ, Одеса, Вінниця. Наші фонтани захоплюють дух, ми використовуємо тільки новітні технології та обладнання для проектування і створення цих фонтанів, гарантуючи, що всі наші продукти будуть кращими, якими тільки можуть бути.

Ми можемо встановити спеціальний водний фонтан будь-якого розміру або дизайну, виходячи з базової ідеї, щоб втілити в життя вашу мрію. Вони можуть бути спроектовані так, щоб відповідати будь-якій глибині озера, ставка або водного об’єкта і бути плаваючими або прикріпленими до твердої поверхні.

Для всіх призначених для користувача фонтанів ми також враховуємо тип відображення фонтану: статичний або динамічний? Динамічне відображення фонтану поєднує в собі рух води, світла і, в деяких випадках, музики.

Можливість надати нашим клієнтам абсолютно оригінальний і унікальний фонтан доставляє нам величезне задоволення. Ми також працюємо з одними з кращих світлодіодних систем, завдяки яким нічні картини фонтану виглядають сліпуче. Гармонійне поєднання води, світла і звуку просто необхідно для створення незабутнього фонтану.

Запаліть фонтан з компанією Сад Води, щоб зробити його ще гарніше!

Освітлення фонтану може перетворити вже красивий фонтан в щось справді чарівне, тому ми рекомендуємо нашим клієнтам подумати про ці додаткові елементи при плануванні чудових дизайнів фонтанів. Наша команда завжди надасть кращі компоненти освітлення і обслуговування фонтану, а також забезпечить правильну установку за все, щоб забезпечити максимальну продуктивність і функціональність до найдрібніших деталей, включаючи розміщення фотоелементів.

Кожна сцена і кожен аспект фонтану, зробленого на замовлення, буде справді унікальним видовищем.

Всі наші виготовлені на замовлення фонтани доступні для приватних і комерційних клієнтів. Якщо є необхідність ми можемо встановити фонтанні пристрою в місцях, де є всі види підлогових покриттів, без ризику їх пошкодити.

Ми можемо надати вам можливість замовити фонтан для будинку, саду, індивідуальні плавучі фонтани, проектування і будівництво басейнів, штучного водоймища, ставка по Україні.

Наша пропозиція – дізнайтеся, що ми можемо вам запропонувати в сфері проектування та установки фонтану:

Проекти і візуалізації

Ми робимо проекти з будівництва басейнів, фонтанів, водоймищ і займаємося їх установкою. Члени нашої команди проконсультують вас і запропонують краще рішення з урахуванням ваших вимог і можливостей. Візуалізації та кошторис на обраний варіант проекту допоможуть точно спланувати процес будівництва.

Будівельний і проектний нагляд

Члени нашої групи мають технічної кваліфікацією для виконання монтажних робіт без обмежень у всіх галузях промисловості, присутніх на будівельному майданчику. Ми забезпечимо вам професійний авторський нагляд за реалізованими об’єктами, допоможемо організувати процес будівництва просто і без напруги.

Будівельно-монтажні роботи

При виконанні навіть простої задачі важлива кожна деталь. Виходячи з цього припущення, ми можемо запропонувати комплексне виконання кожної інвестиції і проекту – басейн, фонтан як для домашніх цілей, так і для комерційних. Ми виконаємо для вас необхідні будівельно-монтажні роботи з урахуванням технічних аспектів.

Промислова автоматизація, вентиляція, обігрів

Багаторічний досвід і практика привели до створення наших власних проектів високоякісної автоматизації та комплексних рішень, які використовуються в технології плавальних басейнів і автоматизації управління фонтанами. Щоб оптимізувати і знизити витрати на обслуговування вашого басейну, ми спроектуємо і виготовимо сучасну систему вентиляції або опалення з віддаленим доступом і контролем параметрів.

Реалізація фонтану, басейну «під ключ»

Ми подбаємо про кожну деталь вкладення – наші клієнти довірили нам реалізацію багатьох проектів у варіанті «під ключ». Вони отримали гарні інтер’єри, прекрасно функціонують системи і пристрої, низькі експлуатаційні витрати. Ми подбаємо про обробку інтер’єру, підборі фурнітури і матеріалів.

Постійний сервісний догляд, поточний ремонт

Правильно зроблене вкладення – це ще не все – сучасні установки високого ступеня складності вимагають регулярного і професійного догляду для правильного функціонування. У Сад Води, Вінниця ми пропонуємо професійні консультації та сервісне обслуговування всім клієнтам. Робимо швидкий ремонт, регулярні сервісні виїзди, дистанційне спостереження за вашим об’єктом.

Залишити відповідь