Новини

Дачний ставок під ключ, Україна, замовити будівництво штучного водоймища в заміському будинку, комплексі

Добре спроектований і побудований ставок виконує дві основні функції: це місце, де ми проводимо час найближче до природи, де ми можемо розслабитися, і в той же час він доповнює наш сад і споруди навколо власності.

Компанія Сад Води в Вінниці готова реалізувати різні види водойм і ставків. Адже різноманітність природних декоративних водойм величезна. Вони можуть мати форму мініатюрного розважального ставка, ставка з рибками або більшого водойми, багатого біологічним життям. Одне можна сказати напевно. Вода оживляє і розслабляє, незалежно від її форми. Робить зелений простір навколо будинку, в саду або в парку більш привабливим і набуває особливого шарму.

Декоративні водойми – відмінна ідея зробити більш привабливим зелене міський простір і присадибні ділянки. Стиль і розмір декоративного ставка завжди можна адаптувати до характеру навколишнього середовища і площі, призначеної для цього типу інвестицій. Навіть невеликий декоративний ставок в мініатюрному вигляді буде виконувати свою роль місця відпочинку і релаксації, а також природного місця існування фауни і флори, значно підвищуючи корисність саду або парку. Краса декоративних водойм незаперечна, а можливостей реалізації – багато.

Крім декоративних водойм, ми спеціалізуємося на проектуванні природних декоративних водойм великої площі, ставків для розведення риби і типових ставків для відпочинку та купання. У всіх проектованих нами водоймах ми використовуємо екологічні рішення, які допомагають підтримувати природний баланс водної екосистеми.

Компанія Сад Води пропонує створення ставків плавального типу, які вимагають великих технологічних знань і широко розуміються екологічних стандартів. Це безумовно не завдання, яке може вирішити непрофесіонал. Щоб процес будівництва приніс очікувані результати – потрібен комплексний і дуже докладний проект, який розробить Сад Води, Вінниця.

Ми проектуємо декоративні та рекреаційні природні водойми різних типів, як для інституційних інвесторів, так і для приватних клієнтів. Включаючи водойми, побудовані на водотоках, а також декоративні водойми на плівці, не стикаються з землею. Крім того, ми модернізуємо і покращуємо декоративні водойми і вже існуючі водойми.

Ціна споруди ставка на ділянці

Багато клієнтів запитують нас – скільки коштує побудувати ставок з нуля? На жаль, на це питання немає однозначної відповіді. Параметри витрат, пов’язаних з проектуванням ставка завжди дуже індивідуальні, і залежать від багатьох факторів, наприклад від типу ставка, площі водної поверхні, вибору насоса, вибору системи для фільтрації, оздоблювальних матеріалів, замовлення машини для вивезення грунту. Так само при будові ставка може з’явиться необхідність враховувати:

  • Отримання умов будівництва, адміністративних витрат і т. Д.,
  • Карта для проектування, замовлена ​​у місцевого геодезиста,
  • Аналіз води для будівництва плавального ставка,
  • Наземні дослідження, при необхідності,
  • Технологічне проектування ставка,
  • Візуалізація ставка, концептуальний дизайн,
  • Проект для будівництва,
  • Можливі адміністративні витрати.

Ідея для створення ставка – з чого почати? Як виглядає співпраця при будівництві ставка?

Для початку нам треба буде розібратися в наступних речах:

  • Розташування та розмір вашої ділянки,
  • Аналіз грунту і рельєфу даної території (аналіз типу грунту, на якій буде побудований водойму, дозволить нам визначити глибину копання, щоб, в тому числі, уникнути ефекту «пляжу», тобто осипання берегів ставка на пухких грунтах),
  • Як розташовані будівлі і доріжки, насадження на території,
  • Далі ми вибираємо необхідне обладнання і матеріали (після консультації з клієнтом підбираємо необхідне обладнання для виконання поставленого завдання),
  • готуємо місцевість,
  • Наступний етап – головний розкоп,
  • Оздоблювальні роботи (вирівнювання дамби, обробка території навколо водойми, прибирання).

Попередню інформацію про план ставка ми отримуємо від клієнта із зустрічі, по телефону або будь-якого іншого засобу комунікації. Це інформація про те, який повинен бути водойму, його розміри (довжина, ширина, планована глибина) на якій ділянці і яке буде його розташування. На підставі цієї попередньої інформації ми намагаємося приблизно оцінити інвестиційні витрати. Після затвердження клієнтом початкових витрат ми організуємо виїзд на будівельний майданчик, під час якого обговорюються всі деталі проекту. Завдяки нашому досвіду ми пропонуємо розумні рішення при ритті ставка. Після отримання докладної інформації від клієнта і огляду будівельного майданчика ми уточнюємо кошторис.

Далі, ми забезпечуємо нашим клієнтам наступні елементи будівництва ставка або водойми:

  • Консультації з вибору типу водойми і використовуваних технічних рішень (з урахуванням очікувань, можливостей місцевості та бюджетних припущень),
  • Допомога в проходженні всіх формальностей, пов’язаних з отриманням дозволу на воду і дозволу на будівництво декоративної водойми,
  • Можливість зариблення ставка відповідними видами риб,
  • Проектування і супровід на всіх етапах реалізації: від консультацій і фахових випробувань води до нагляду за виконанням, до належного догляду за декоративним ставком,
  • Високоякісні натуральні бактеріальні препарати, а також суміші мінералів і відкладень,
  • Декоративні водні рослини (сіянці і дорослі рослини),
  • Перевірені нами пристрої та аксесуари для догляду за всіма видами декоративних водойм.

Залишити відповідь