Новини

Будівництво басейнів та штучних водойм і продаж необхідного для басейну обладнання та хімії в Україні, компанія Сад Води Вінниця

Сад Води – це компанія, створена для надання комплексних послуг клієнтам з приватного сектора, а також підприємствам. В рамках нашейдеятельності ми пропонуємо нашим клієнтам реалізацію проекту з будівництва басейну з нуля, комплексну реалізацію басейну під ключ і сервісну підтримку готових об’єктів. Ми спеціалізуємося на реалізації відкритих і закритих басейнів, а також всієї супутньої інфраструктури. В рамках накопиченого досвіду ми готові братися за інноваційні завдання, що вимагають високої віддачі інженерного потенціалу.

Незалежно від того, чи плануєте ви побудувати басейн в саду або всередині будинку, або ви шукаєте рішення, які дозволять вам прийняти розслаблюючу ванну в приватному басейні як влітку, так і в холодну пору року – ми в змозі реалізувати будь-який проект будівництва будь-якого типу басейну.

Ми також пропонуємо функціональні споруди для приватних басейнів, які дозволяють насолоджуватися купанням незалежно від сезону. Наша компанія з Вінниці продає і обладнання для басейнів.

Будівництво бетонного басейну під ключ

Цей вид басейну вважається найміцнішим. Його міцна конструкція поєднується з використанням новітніх технологій і матеріалів найвищої якості. Великою перевагою цього типу для купання є той факт, що ми вирішуємо як про їх формі, так і про розміри, тому, вибравши цей варіант, ми можемо самі спроектувати басейн, який буде служити нам довгі роки, повністю адаптуючи його до наших потреб. Більш того, також залежить від нас, де ми розмістимо приватний «парк розваг» – бетонні басейни будуть добре працювати не тільки в саду, але і в приміщенні. У нас ви можете замовити басейн із залізобетону під ключ басейн з бетонних блоків з нуля.

Бетонні басейни (за способом циркуляції води) можна розділити на два основних
типу: з переливним жолобом і скиммером. Ці басейни підходять як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання. Раковина басейну може бути облицьована керамікою, мозаїкою, фольгою або, можливо, пофарбована фарбою.

У нас ви можете замовити скіммерний або переливної тип чаші.

• Скиммер – це різновид поверхневого фільтра. Його завдання – очистити резервуар для води від різних забруднювачів, в тому числі від листя і комах. Для того щоб скіммер працював ефективно, він працює разом з водяним насосом. Це водяний насос, який змушує воду рухатися, яка потім потрапляє в систему фільтрації, де потім очищається. З іншого боку, зібраний бруд накопичується на сітці флотатора. З технічного боку скімери є устрою прямокутної форми.

• Басейн в саду рідко обладнають переливним жолобом. Переливні басейни найчастіше бувають громадськими, тобто спортивними та рекреаційними. Для переливного басейну характерні зливний жолоб з закриває гратами і переливної бак, розташований під водоймою. Вода надходить в резервуар через жолоби, потім всмоктується насосом і скидається в фільтр. Пізніше, коли вода відфільтрована, через вхідні патрубки вона закачується в басейн. В результаті циркуляції вода в резервуарі дуже хороша, а процес очищення ефективний. З іншого боку, ця система більш досконала, ніж скімери – її установка дорожче, а обслуговування вимогливіше.

Будівництво басейнів з нержавіючої сталі

Нержавіюча сталь – це матеріал, який все частіше вибирають як приватні, так і комерційні інвестори. Цей матеріал надзвичайно міцний, стійкий до несприятливих погодних умов і в той же час надзвичайно пластичний і елегантний. Для басейнів з нержавіючої сталі характерні дотримання найвищих гігієнічних стандартів, що особливо важливо.

Сад Води побудує басейн з нержавіючої сталі який протягом багатьох років збереже високу функціональну якість. Довговічність, практичність, герметичність, гігієнічність, естетика – цими словами найкраще описується басейн з нержавіючої сталі.

Будівництво басейну такого типу досить просте і швидке в реалізації. Протягом декількох днів наша група фахівців зі збірних елементів збирає басейн на інвестиційному майданчику.

Компанія Сад Води також пропонує до покупки обов’язкове обладнання для басейнів

Плавання стає дотиком до розкоші, а також додатковим комфортом і задоволенням у власному будинку, штучній водоймі. Однак, незалежно від його розміру, форми або додаткових функцій, за ним необхідно належним чином доглядати, а його використання має бути простим і зручним. Все це забезпечують аксесуари для басейнів, які ви можете знайти в реченні нашого інтернет-магазину. Ми допоможемо підняти температуру води і очистити її від водоростей і інших забруднюючих речовин.

• Підігрів басейну.

Якщо вода недостатньо тепла, ніхто не захоче в неї входити – тому так важливо підігрівати басейн, чого можна домогтися декількома способами. Ми особливо рекомендуємо насоси і теплообмінники, а також високоефективні електричні рішення.

• Хімія для басейнів.

Вона підтримує естетику всього домашнього штучного водоймища і значно знижує або виключає можливість розвитку водоростей або інших небажаних забруднювачів у воді. Хімія для басейнів з нашого магазину працює ефективно і якісно, ​​не обтяжуючи ваш бюджет.

Також ми рекомендуємо до покупки і установки наступні елементи:

• Фільтри та насоси для басейну,
• Дозуючі обладнання,
• Зливи,
• Фонтани,
• Форсунки,
• Підсвічування для басейну,
• Плівка,
• Сходи,
• Елементи для гідромасажу,
• Водоспади і багато іншого.

Вартість послуг з будівництва і обслуговування басейну

Вартість споруди басейну відразу сказати складно, все залежить від його параметрів.
Якщо ви хочете міцний басейн, яким буде зручно і безпечно користуватися замовляйте цю послугу у нас. Компанія Сад Води в Вінниці запрошує вас до співпраці. Ми проконсультуємо, порадимо і оцінимо вартість проекту!

Залишити відповідь